Kids Yoga

In een reeks van vijf lessen kunnen kinderen van de tweede kleuterklas tot en met het tweede leerjaar een geweldig yoga avontuur beleven. Elke week een andere held en een andere moraal van het verhaal. Alle avonturen bevatten yoga, ademhaling, meditatie en ontspanning. Na afloop maken de kinderen een tekening en praten we na om het avontuur te verwerken. 

Praktisch

                                 

Elke donderdag worden de kinderen na school op de speelplaats opgehaald. We gaan dan samen naar het toilet. Bij mooi weer eten we een snackje (door jullie meegegeven) en drinken we ons drankje (ook door jullie voorzien) op de speelplaats op. Bij koud of regenweer gaan we meteen naar binnen. We zitten helemaal boven op het derde verdiep.

Na het yoga-avontuur maken we een tekening van ons avontuur en praten we na.

kinderen kunnen om 17u opgehaald worden op de speelplaats van de bovenbouw. Daarna worden ze naar de opvang gebracht.(afhankelijk van de leeftijd is dat een andere plek)

Probeer er aan te denken om op donderdag makkelijke schoenen en kleren aan te doen.

Data 

                                  

9, 16, 23 december + 6 januari

Uur

16u00 - 17u00

Prijs

40 euro per reeks

4

Inschrijven via info@manoyoga.be

Na inschrijving ontvangt u de gegevens om op voorhand per overschrijving te betalen.

Gemiste lessen worden niet vergoed. Een les kan ingehaald worden in een volgende reeks als er plek is.

Locatie

VBS de Krekel

Krekelberg 1

9040 Sint Amandsberg

Inschrijven

Schrijf je in door een mail te sturen naar info@manoyoga.be. Als er nog plaats is kan je meedoen, ook al is de reeks reeds begonnen. Ervaring is niet nodig. Betalen doe je na je inschrijving per mail. Dat kan cash ter plaats of op voorhand per overschrijving. Gemiste lessen worden niet vergoed. Je kan iemand in je plek sturen.

VBS de Krekel      Krekelberg 1      9040 Sint Amandsberg        0032.499 80 23 06       info@manoyogamassage.be          BE 24 4098576831 38