Massage

Bij Mano kan je kiezen voor een lichaamsmassage van een uur of half uur.

Isis Mulleman is een gecertificeerde  massagetherapeut en maakt gebruik van technieken uit verschillende disciplines waaronder de klassieke Zweedse massage, sportmassage, meditatieve massage en Thaise drukpuntmassage. Ze  specialiseerde zich o.a. in zwangerschapsmassage, kindermassage, en meditatieve massage. Als Embodied Facilitator in opleiding ligt haar focus voornamelijk op een geïntegreerde lichaamsgeest aanpak. Ze voelt naadloos aan welke soort technieken best zijn van zodra je op de massagetafel ligt.

Vrouwen, kinderen en baby's zijn altijd welkom. Mannen zijn enkel welkom op doorverwijzing van vrouwen.

Mano beschikt over een volautomatisch verstelbare massagetafel. Indien gewenst kan een infrarood lamp op pijnlijke lichaamsdelen ingesteld worden. Voor de zwangerschapsmassage wordt gebruik gemaakt van veilige technieken en speciale kussens. De kindermassage gebeurt wel of niet in bijzijn van de ouder(s) al dan niet met spelletjes, kleren aan. De inhoud van een sessie wordt op voorhand afgesproken met de ouder(s).

Ook mama's en baby's zijn welkom. Mama's leren technieken hoe ze de baby kunnen masseren, in combinatie met yogahoudingen.

We geven geen erotische massages. Ongepast gedrag wordt meteen doorgegeven!

Contact

Balansana

Antwerpsesteenweg 377

9040 Sint Amandsberg

info@manoyoga.be

BE 24 4098576831 38

Prijs

Afspraak

€65 voor een uur

€35 voor een half uur

De helft van het bedrag dient op voorhand overgeschreven te worden als waarborg voor uw afspraak.

Bel 0499802306 of mail naar info@manoyoga.be