Yoga met Isis

Doorheen de jaren gaf ik veel verschillende soorten yogales - Telkens met een ander accent.

Voor dit najaar heb ik besloten om een soort "best of" yogales te geven - de ideale yogales zoals ze er voor mij uitziet. Een les die voor iedereen toegankelijk is - tenminste als je geen zware blessures hebt en normaal kan bewegen.

Elke les heeft deze opbouw:

- adem en centring (5')

- warm up stretching (5')

- dynamische bewegingen (20')

- stretching en 2 yin yogahoudingen (20')

- meditatie/relaxatie (10')

In een uur tijd komen daarmee de belangrijkste onderdelen van yoga aan bod - voor de Sanskrit liefhebbers: pranayama, asana, pratyahara, dharana, dhyana en samadhi. Voor de gewone stervelingen onder ons: ademhaling, houdingen, bewustzijn van de zintuigen, concentratie, meditatie en een zalig gevoel van verbonden voelen met jezelf. 

Deze allesomvattende les geeft je een werkelijk beeld van wat yoga is. Je traint er zowel je lichaam als geest mee. Je ontwikkelt kracht, maar ook lenigheid. Je leert te focussen én te ontspannen.

Praktisch

De lessen gaan door in beperkte groep van 10 tot max 12 personen.

Alle materiaal is aanwezig maar een eigen mat meebrengen is fijn voor de hygiëne en je kan ze bovenop een van onze matten leggen voor extra ondersteuning. Omkleden kan in de zaal of beneden in de toiletten. Breng gerust een flesje water mee en trek makkelijke kledij aan. De les gaat door op blote voeten.

Prijs

€ 96 / reeks

€10 / proefles

€ 14 / losse les (enkel indien nog plek)

Op voorhand inschrijven verplicht. Gemiste lessen worden niet terugbetaald. Je kan iemand in je plek sturen als je zelf niet kan komen.

Schrijf je in via info@manoyoga.be. Je krijgt dan een mail terug met instructies voor betaling.

 

Reeksen

DINSDAGEN

HUIDIGE REEKS

18u -19u + 19u15 - 20u15

7, 14, 21 en 28/1, 4,11, 25/2 en 10/3

VOLGENDE REEKS

18u -19u + 19u15 - 20u15

17, 24 en 31/3 + 21 en 28/4 +5 , 12/5 en 19/5

Contact / Locatie

ademmeditatie Isis
yoga nidra Isis
meditatie voor rust Isis
moddermeditatie Isis

Balansana

Antwerpsesteenweg 377

9040 Sint Amandsberg

info@manoyoga.be

 

Binnen zonder bellen. Gang door, eerste zaal links. 

Toiletten beneden.

Kom niet eerder dan 5 min voor de les begint de zaal binnen. De zaal wordt ervoor gebruikt voor andere lessen of behandelingen. Ben je eerder, installeer je dan gerust in de wachtzaal vooraan. Probeer er aan te denken om de stilte in de gang te bewaken, dat is fijn voor alle mensen die op dat moment een relaxatie, massage of andere behandeling ondergaan. Namaste!

© 2017 by Mano Yoga & Massage